Godt nytt år, og takk for 2021 – Året som gikk.

Vi klarte å få litt blest rundt hobbyen vår i 2021. Mye i forbindelse med redningsaksjoner, men og rett og slett om radioamatørhobbyen. Her er to innslag med litt musikk mellom, på tilsammen nesten 20 minutter, fra NRK’s Sommerskute Statsraad Lehmkuhl. Det er Stein Henrik, LA2FDA og Øyvind, LB6RI som stuntforteller så godt det lar seg gjøre på direktesendt TV .

https://tv.nrk.no/serie/sommerskuta-minutt-for-minutt/202107/ENRK10020321/avspiller#t=3t11m24s

Media har etterhvert og fått øynene åpne for at også vi gir et bidrag inn i S&R, og vi har vært nevnt en rekke ganger i media på linje med de andre FORF-organisasjonene.

Det er godt å vite at man kan bidra til å gjøre en forskjell med alle de tjenestene vi leverer i forbindelse med S&R.

Og her er et innslag som gikk på NRK Dagsnytt i forbindelse med en aksjon vi deltok på i januar 2021.

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-nordnytt/202101/DKTR98012521#t=9m17s
2 Comments

  1. hnexfb

    My bride and I changed our nominated chemist’s shop to Dale’s in Roll Ferry approximately a given year ago. Having sage their help in return that patch it has confirmed that it was a about move. The patron usefulness is barring: knowledgeable, friendly, valuable and efficient. The regular pharmacist has supported us in a expert deportment and many times “gone the unused mile” to help. Dale zpack us is a harmonious ‘ combination of old fashioned chap maintenance with all the advantages that fresh technology has to offer. We would both very recommend it.

  2. nqtytx

    I can’t chuck b surrender plenty adulation in behalf of azithromycintok.com. They are ever after complaisant to line with me to find solutions to problems. They truly vanish into thin air insusceptible to and beyond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy